First topic message reminder :
Ako imate neki predlog za forum, napiši te ga ovde!
Ako imate neki predlog za forum, napiši te ga ovde!
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
AmuXxTadase ::Predlazem da sklonimo one natpise koje sam pravila jer ima puno foruma i podforuma bez tih natpisa... :/ A ja nmg da ih pravim jer imam zabranu za ps, jedino ako Emica ili neko drugi napravi druge natpise.
Predlazem da sklonimo kalendar, jer meni nicemu ne sluzi xD A svi imamo dole u desnom uglu sat i datum, je l' da? I ono kod headera ''Korisnicke grupe'' da sklonimo, jer imamo skroz dole na forumu listu grupa.
I predlazem da neko napravi one slicice na kojima pise:
''Index'', ''Pravila'', ''F.A.Q.'', ''Portal'', ''Galery'', ''Search'', ''Clanovi'', ''Profil'', ''New PM'', ''No new PM'', ''Log in'', ''Log out'', ''Register''.
Pa eto, prihvatite koje hocete, nije obavezno nijedno, osim ono za slicice da se napp!
Extra idejaUtauHoshina ::AmuXxTadase ::Predlazem da sklonimo one natpise koje sam pravila jer ima puno foruma i podforuma bez tih natpisa... :/ A ja nmg da ih pravim jer imam zabranu za ps, jedino ako Emica ili neko drugi napravi druge natpise.
Predlazem da sklonimo kalendar, jer meni nicemu ne sluzi xD A svi imamo dole u desnom uglu sat i datum, je l' da? I ono kod headera ''Korisnicke grupe'' da sklonimo, jer imamo skroz dole na forumu listu grupa.
I predlazem da neko napravi one slicice na kojima pise:
''Index'', ''Pravila'', ''F.A.Q.'', ''Portal'', ''Galery'', ''Search'', ''Clanovi'', ''Profil'', ''New PM'', ''No new PM'', ''Log in'', ''Log out'', ''Register''.
Pa eto, prihvatite koje hocete, nije obavezno nijedno, osim ono za slicice da se napp!
Ok, sklonićemo kalendar i te sličice na podforumima....a Ema će da napp te ikonice index i to, jer je dizz
Idi na stranu : 1, 2
:( » O forumu » Charin utisak » Predlozi
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu